En uerstattelig og effektiv procedure for dem, der ønsker at reducere fedtaflejringer, udjævne hudlindring og slippe af med "appelsinskal". Vi masserer intensivt og påfører en sukkergel med koffein på huden, som trænger dybt ind i huden og stimulerer fedtforbrænding. Gelen indeholder også æteriske olier af fennikel, citron, сupréssus og bitter appelsin.

Du kan vælge intensiteten og varigheden af ​​proceduren afhængigt af dine behov. Hvis du har spørgsmål, vil vores behandlerer rådgive den optimale type massage.


Express opstrammende kropsbehandling

En hurtig og effektiv massage varmer op og renser det øverste lag af epidermis. Stadier: peeling, massage med sukker-koffein gel, plejeserum.

Procedurens varighed 45 minutter

Hård opstrammende kropsbehandling

Grundig behandling af stærk cellulite og uregelmæssigheder i huden. Stadier: peeling for at aktivere lymfesystemet, massage med sukker-koffein gel, indpakning af lår og balder til regenerering og udrensning, plejeserum.

Procedurens varighed 60 minutter.

For at opnå resultatet anbefales det at gennemføre et forløb med 10-12 procedurer.

Kontraindikationer: sukkersyge, hypertension, koffeinintolerance.

Anticellulitmassage

Der er mange måder at slippe af med uønsket hår, men vi mener, at sukker-epilation er en af ​​de bedste løsninger . Takket være den sukkerbaserede pasta reduceres risikoen for indgroede hår, og huden forbliver hydreret og silkeagtig længere. Du kan fjerne hår fra absolut ethvert område — arme, dyb bikini, ben, ansigtsområder o.s.v. Effekten efter proceduren varer i ca. en måned.

Det vigtigste i sukker-epilation proceduren er en korrekt forberedelse og en professionel behandlere. For at opnå et optimalt resultat må du ikke anvende midler til kroppen en dag før du besøger klinikken , og håret skal være minimum 5-7 mm lang

Vores dygtig og erfaren behandlere -Katerina vil søge for procedurernes kvalitet og behagelige atmosfære.

Hun har i de seneste 10 år beskæftiget sig med behandlinger med individuel tilgang til hver person og hudtype. Katerina med sin erfaring kan rådføre, vejlede og forskønne vores kunder.

Depilation

325 kr
Lår
325 kr
1/2 ben fra knæ og ned
585 kr
Hele begge ben
350 kr
Brazil bikini
110 kr
Axil
80 kr
170 kr
Næsebor
Overlæbe + Underlæbe + Hage
150 kr
Overlæbe + Hage
130 kr
Overlæbe + Underlæbe
110 kr
Overlæbe

Lav en aftale for procedurer

Procedure
Ved at indsende denne formular accepterer du fortrolighedspolitikken og samtykke til behandlingen af dine personlige data.
Made on
Tilda