- antallet og dybden af ​​rynker mindskes,
- løs hud strammes og styrkes,
- huden kommer i god form efter en passiv gymnastik i ansigtsmusklerne,
- hævelsen under øjnene falder umiddelbart efter proceduren,
- træt hud får energi
- sund hud vender tilbage

Pris 425 kr
Effekt efter massage:
Gua Sha (刮痧guāshā) — er en gammel helbredelsesteknik og zoneterapi metode i kinesisk medicin. Udtrykket "Gua Sha" oversættes som "skrabning af alle dårlige ting".
En effektiv anti-aging massage baseret på metoderne af gammel kinesisk medicin. Ved hjælp af en lille stenplade og vegetabilske olier har proceduren en stærk effekt på meridianerne og akupressurpunkterne.I kombination med skrabebevægelser fører dette til fjernelse af blokkeringer, gendannelse af mikrocirkulation, lancering af afgiftningsprocesser og en forbedring af kroppens tilstand som helhed.

Gua Sha ansigtsmassage

En universel behandling, der passer til alle aldre og hudtyper. Behandlingen er baseret på hydrolifting terapi, der kombinerer dyb rensning, intens hydrering og lymfedræning. Denne kombination af teknikker og aktive ingredienser har en mærkbar løfte effekt, fremmer eliminering af toksiner, lindrer hævelse og træthed. Effekten af ​​frisk, dybt fugtig hud ses efter den første behandling , ansigtets konturer bliver klarere og mere udtryksfuld.

Behandlingen suppleres med en sukkermassage, der sigter mod at harmonisere kroppens tilstand. Sukkerens eksfolierende, rensende og blødgørende egenskaber og massageposernes intense virkning hjælper dig med at opnå synlige resultater.

Pris 475kr

SPA-ansigtsbehandling

Lav en aftale for procedurer

Procedure
Ved at indsende denne formular accepterer du fortrolighedspolitikken og samtykke til behandlingen af dine personlige data.
© 2021 Lito — hudplejeklinik
Made on
Tilda