Gel polish pedicure

Vores mestre følger trendene inden for skønhedsområdet og ved alt om de aktuelle paletter og kombinationer. Du kan også være en creator og implementere dine kreative ideer, så pedicure ser virkelig unik ud. Ingen annullerede klassisk eller fransk pedicure — vi tilpasser os forskellige smag, behov og årsager i dit liv.


Gelpolish på fusser, ensfarvet

Denne behandling indeholder skub af neglebånd, tilretning og polering af negle, filning af hård hud. Herefter udføres der gelpolish i én enkelt farve og afsluttes med creme.

Procedurens varighed 60 min.

Pris 450 kr


Gelpolish på fusser, fransk kant

Denne behandling indeholder skub af neglebånd, tilretning og polering af negle, filning af hård hud. Herefter udføres der gelpolish med fransk kant og afsluttes med creme.

Procedurens varighed 45 min.

Pris 470 kr


Aftagning af gelpolish på fusser

Procedurens varighed 15 min.

Pris 125 kr


Rekonstruktion af tånegl

Med polygel genopbygges den skadet tånegl

Procedurens varighed 20 min.

Pris 120 kr

Fodbehandling af ligtorne, nedgroede negle og neglesvamp

Pris fra 120 kr


Alle instrumenter skylles, rengøres grundigt og steriliseres— din sikkerhed er vigtig for os

I alle procedurer bruger vi testede og certificerede produkter af høj kvalitet.

Vores specialister vil ikke kun rådgive omkring moderigtige nuancer til manicure og pedicure, men også tage vare på neglenes sundhed

Pleje af problemfødder

Revnebehandling

Hvis du finder nogle revner og føler ubehagelige fornemmelser, skal du kontakte professionelle. Vores specialister vil hurtigt og smertefrit løse dit problem og vil gøre deres bedste for at hjælpe dig.

Fodens ru hud er ikke kun æstetisk utiltalende, men også sundhedsfarlig. Huden bliver tør og desensibiliseret, og derefter opstår revner eller endda hudinfektion. Vi råder dig til at bære behagelige sko og være opmærksom på ubehag i tide for at forhindre dårlige konsekvenser.

Fjernelse af hård hud

En erfaren behandlere i vores klinik ved hjælp af et specielt apparat og plejeprodukter frigør dig af hård hud. Vi vil også fortælle dig om, hvordan du skal fugte huden korrekt, og hvad du skal være opmærksom på, så dette ikke sker igen.

Nogle mennesker ignorerer det, når hård hud opstår, og det er forkert. Du risikerer at bringe en hudinfektion ind og kun forværrer situationen. Derudover forårsager hård hud ubehag ved at gå og kan endda påvirke ændringen i kropsholdning og gangart ikke til det bedre.

Pris 400 kr
Pedicuren er ikke kun en tilføjelse til dit udseende, men også en vigtig procedure for at opretholde sunde fødder. Ikke alle forstår, at stærke og velplejede fødder og negle sikrer en god gangart og øger selvtillid. Vores specialister behandler dine fødder og negle omhyggeligt, udfører peeling og afslappende massage. Vi mener, at en pedicure skal være yderst behagelig og gavnlig.

Denne behandling indeholder skub af neglebånd, tilretning og polering af negle, filning af hård hud og afsluttende creme.

Procedurens varighed 45 min.

Pris 400 kr

Pedicure

Lav en aftale for procedurer

Procedure
Ved at indsende denne formular accepterer du fortrolighedspolitikken og samtykke til behandlingen af dine personlige data.
© 2021 Lito — hudplejeklinik
Made on
Tilda